Oldal kiválasztása

ifjú énem bennem él

Mekkorát tud durranni egy reklámkampány, melyben a szituációs portrék messze elrugaszkodnak a sablonoktól?

A koncepcióval egy bizonyos életkor felett könnyen azonosulunk: nem számít hány éves vagy, valahogy mindig fiatalabbnak érzed magad annál, amit a tükör mutat. A Photoshop teljes fiatalító arzenálja sem tud ezzel az érzéssel lépést tartani. A high-end retus technikáival a 80 éves dívából hihetően varázsolhatunk kellemes 40-est, de Tom Hussey ennél is tovább ment. Egészen a 25 éves ifjúig.
Tom Hussey 10 képből álló portrésorozata a Novartis reklámkampányához készült. A „Reflections” kampányt az Exelon Patch népszerűsítésére hozták létre, amely egy olyan gyógyszer, amelyet az Alzheimer-kórhoz kapcsolódó memóriaproblémák kezelésére használnak.

Fotó: Tom Hussey

Hussey ötlete akkor támadt, amikor egy 80. születésnapját ünneplő II. világháborús veteránnal beszélgetett. A férfi azon töprengett, hogyan lehet 80 éves, amikor még olyan fiatalnak érzi magát. A beszélgetés alapján Hussey épített egy fürdőszoba díszletet és lefotózta a veteránt, aki a fürdőszobatükörben merengve nézi 25 éves önmagát. Hát így kezdődött…
Bővebben:
https://www.tomhussey.com/STORIES/REFLECTIONS/thumbs

error: Content is protected !!
Call Now Button